Suostumustyöpaja by Elie Shibari


Event Details

  • Päivämäärä:
  • Categories:

Suostumustyöpaja tulee taas!

23.-24.3. molempina päivinä klo 12-16 Artteli

Lauantaina alistuvat, bottomit ja subit, sunnuntaina alistajat, topit ja dominoivat. Työpajan asiasisältö on molempina päivinä sama, mutta keskustelun näkökulma voi olla erilainen. Jos kuitenkin olet estynyt osallistumasta omimmalta tuntuvan päivän työpajaan, olet tervetullut toisena päivänä. Etusijalla osallistumiseen ovat kuitenkin ne, jotka eivät vielä ole työpajassa olleet. Tällä tavalla saadaan tietoa suostumuksesta ja sen käytänteistä jaettua mahdollisimman laajalle. Hinta jäsenet 2€ ja ei-jäsenet 10€. Liput tulevat myyntiin yhdistyksen lippukauppaan lähempänä tapahtumaa. Mikäli olet vähävarainen laita postia hallitus@rsyke.net niin etsimme ratkaisun, joka mahdollistaa osallistumisesi työpajaan. Kuvaus työpajasta: Neuvottelun ja suostumuksen taidot ovat avainasemassa turvallisempien ja nautinnollisten BDSM-leikkien mahdollistamisessa. Työpajassa käsitellään suostumusta BDSM:n viitekehyksessä helposti tartuttavan teorian ja esimerkkien kautta. Käymme läpi mm. suostumus kulttuuria yhteiskunnassa, erilaisia neuvottelu malleja, miten tunnistaa ja ylläpitää rajoja, miten ottaa tietoisempia riskejä sekä sitä, miten voimme navigoida tilanteissa, joissa suostumus on rikkoutunut. Työpaja on suunnattu kaikille BDSM:n harjoittajille ja siitä kiinnostuneille vasta-alkajista kokeneempiin. Työpaja on luento pohjainen ja sisältää yhteistä keskustelua sekä muutamia fyysisiä pariharjoituksia, joissa muun muassa harjoitellaan ei:n sanomista. Mihinkään tehtäviin ei ole pakko osallistua.

Työpajassa on mahdollisuus nostaa esiin kysymyksiä ja päästä keskustelemaan suostumuksesta avoimessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Noudatamme työpajassa turvallisemman tilan sääntöjä, jossa jokaisen osallistujan yksityisyyttä kunnioitetaan. Suostumus-työpajan ohjaajana toimii Elie (ig: @elie_shibari fet: @Elie_Shibari), joka on sitoja ja yksi Turku Peer Ropen järjestäjistä. Elielle suostumus on loputon mielenkiinnon ja kehityksen kohde hänen jo yli seitsemän vuoden kokemuksestaan bondagen ja valtasuhteiden parissa. Elie on opettanut työpajaa useille eri kinky-ryhmille ja -järjestöille kehittäen työpajaa yhteistyössä BDSM-skenen kanssa.

** Saavuthan paikalle vähintään 10 min ennen työpajan alkua.Työpajan kesto on neljä tuntia, mihin sisältyy yksi evästauko.

Mitä tarvitset mukaasi:

  • Mukavat vaatteet, juomapullo, eväitä, sekä vapaaehtoisesti muistiinpanovälineet.

Vaatimukset osallistujilta:

  • Et tarvitse aikaisempaa kokemusta työpajan aiheista.
  • Työpajaan voi saapua yhdessä parin kanssa tai yksin.

Sisältövaroitus:

  • Puhumme työpajassa seksuaalisesta väkivallasta, raiskaus kulttuurista ja suostumuksen rikkoutumisesta kuvailematta yksittäisten tapahtumien kulkua, tai muita traumaattisia yksityiskohtia.

Lisätiedot työpajasta: elieshibari@gmail.com