*** MUUTOS! *** Suostumustyöpaja by Elie Shibari


Event Details

  • Päivämäärä:
  • Categories:

*** MUUTOS! ***

Hei! Valitettavasti joudumme yhdistämään suostumustyöpajat vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Työpaja pidetään lauantaina 23.3.2024 ja sunnuntain työpaja jää pois. Tämän tiedotteen julkaisuhetkellä yhdistettyyn uuteen työpajaan on vapaana 3 paikkaa ja paikan voi ostaa verkkokaupastamme. Uskomme, että yhdistetty työpaja palvelee osallistujiakin parhaiten, kun keskusteluun osallistuvia on enemmän ja näin ollen mahdollisuus ajatusten vaihtoonkin on laajempaa. Mikäli työpajojen yhdistäminen tai muuttunut aikataulu ei sovi sinulle, olethan yhteydessä taloudenhoitajaamme talous@rsyke.net niin palautamme ostamasi lipun hinnan sinulle. Kerrothan viestissäsi tilinumeron sekä nimesi, niin voimme palauttaa rahan. Lipun saa palauttaa siitä huolimatta, onko lippu lauantaille vai sunnuntaille. Työpajat oli alun perin tarkoitettu lauantaina alistuville/subeille/bottomeille ja switcheille sekä sunnuntaina alistaville/d-ihmisille/topeille ja switcheille. Ymmärrämme, että osallistumispäätös työpajaan on voinut nojata siihen, että työpajoissa on nämä selkeät kategoriat, ja siksipä lipustansa saa halutessaan rahat takaisin oli se sitten kummalle päivälle tahansa ostettu. Lipun peruuttamisen syytä ei tarvitse ilmoittaa meille, jos ei halua. Palautetta saa kuitenkin aina antaa. Sunnuntain suostumustyöpajaan lipun ostaneet voivat osallistua lauantain työpajaan jo ostamallaan lipulla. Lippu käy sellaisenaan eikä sitä tarvitse vaihtaa. Alunperin kaksipäiväiseksi tarkoitettu työpaja on nyt siis yksipäiväinen ja suunnattu sekä topeille että bottomeille, alistaville että alistuville, domeille ja subeille, sekä switcheille. Tiedotamme asiasta kaikille lipun ostaneille heidän ilmoittamaansa sähköpostiin tuota pikaa vielä tämän illan aikana. Pahoittelemme tilannetta ja siitä aiheutunutta haittaa ja sekaannusta. Hallitus on asian tiimoilta tavoitettavissa hallitus@rsyke.net ja taloudenhoitaja talous@rsyke.net.

 

Suostumustyöpaja tulee taas!

23.-24.3. molempina päivinä klo 12-16 Artteli

Lauantaina alistuvat, bottomit ja subit, sunnuntaina alistajat, topit ja dominoivat. Työpajan asiasisältö on molempina päivinä sama, mutta keskustelun näkökulma voi olla erilainen. Jos kuitenkin olet estynyt osallistumasta omimmalta tuntuvan päivän työpajaan, olet tervetullut toisena päivänä. Etusijalla osallistumiseen ovat kuitenkin ne, jotka eivät vielä ole työpajassa olleet. Tällä tavalla saadaan tietoa suostumuksesta ja sen käytänteistä jaettua mahdollisimman laajalle. Hinta jäsenet 2€ ja ei-jäsenet 10€. Liput tulevat myyntiin yhdistyksen lippukauppaan lähempänä tapahtumaa. Mikäli olet vähävarainen laita postia hallitus@rsyke.net niin etsimme ratkaisun, joka mahdollistaa osallistumisesi työpajaan. Kuvaus työpajasta: Neuvottelun ja suostumuksen taidot ovat avainasemassa turvallisempien ja nautinnollisten BDSM-leikkien mahdollistamisessa. Työpajassa käsitellään suostumusta BDSM:n viitekehyksessä helposti tartuttavan teorian ja esimerkkien kautta. Käymme läpi mm. suostumus kulttuuria yhteiskunnassa, erilaisia neuvottelu malleja, miten tunnistaa ja ylläpitää rajoja, miten ottaa tietoisempia riskejä sekä sitä, miten voimme navigoida tilanteissa, joissa suostumus on rikkoutunut. Työpaja on suunnattu kaikille BDSM:n harjoittajille ja siitä kiinnostuneille vasta-alkajista kokeneempiin. Työpaja on luento pohjainen ja sisältää yhteistä keskustelua sekä muutamia fyysisiä pariharjoituksia, joissa muun muassa harjoitellaan ei:n sanomista. Mihinkään tehtäviin ei ole pakko osallistua.

Työpajassa on mahdollisuus nostaa esiin kysymyksiä ja päästä keskustelemaan suostumuksesta avoimessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Noudatamme työpajassa turvallisemman tilan sääntöjä, jossa jokaisen osallistujan yksityisyyttä kunnioitetaan. Suostumus-työpajan ohjaajana toimii Elie (ig: @elie_shibari fet: @Elie_Shibari), joka on sitoja ja yksi Turku Peer Ropen järjestäjistä. Elielle suostumus on loputon mielenkiinnon ja kehityksen kohde hänen jo yli seitsemän vuoden kokemuksestaan bondagen ja valtasuhteiden parissa. Elie on opettanut työpajaa useille eri kinky-ryhmille ja -järjestöille kehittäen työpajaa yhteistyössä BDSM-skenen kanssa.

** Saavuthan paikalle vähintään 10 min ennen työpajan alkua.Työpajan kesto on neljä tuntia, mihin sisältyy yksi evästauko.

Mitä tarvitset mukaasi:

  • Mukavat vaatteet, juomapullo, eväitä, sekä vapaaehtoisesti muistiinpanovälineet.

Vaatimukset osallistujilta:

  • Et tarvitse aikaisempaa kokemusta työpajan aiheista.
  • Työpajaan voi saapua yhdessä parin kanssa tai yksin.

Sisältövaroitus:

  • Puhumme työpajassa seksuaalisesta väkivallasta, raiskaus kulttuurista ja suostumuksen rikkoutumisesta kuvailematta yksittäisten tapahtumien kulkua, tai muita traumaattisia yksityiskohtia.

Lisätiedot työpajasta: elieshibari@gmail.com

Suostumustyöpaja järjestetään Arttelin 2.kerroksen kokoustilassa (20hlö tila).
Tässä linkit sekä kokoustilaan että esteettömyystietoihin:
Kokoustila: https://www.artteli.fi/kokoustila.html
Esteettömyys: https://www.artteli.fi/saapuminenesteettomyys.html