Jäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen säännöt ja toiminnan periaatteet. Syyskokous 2023 on päättänyt yhdistyksen vuotuisaksi jäsenmaksuksi 15€. Voit myös liittyä kannattajajäseneksi maksamalla 50€ jäsenmaksun. Kannattajajäsenenä saat täysin samat oikeudet.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä lomakkeen. Hallitus käsittelee uudet jäsenhakemukset kerran kuussa, joten älä huolestu, jos joudut hetken odottamaan. Saat sähköpostiisi tiedon hyväksymisestä sekä ohjeet jäsenmaksun maksamista varten. Jäsenyytesi astuu voimaan maksettuasi jäsenmaksun. Jäsenyytesi jatkuu, kunhan muistat maksaa vuosittain jäsenmaksusi. Saat laskun seuraavan vuoden jäsenmaksusta yleensä marras-joulukuun vaihteessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jäsenyytesi päättyy, kun ilmoitat eroavasi yhdistyksestä lähettämällä sähköpostia hallitus@rsyke.net tai jätettyäsi maksamatta jäsenmaksun. Jos välttämättä et halua käyttää forms lomaketta voit myös lähettää samat tiedot sähköpostilla osoitteeseen hallitus@rsyke.net.

Jos olet juuri ennen tapahtumaa liittymässä jäseneksi muista jättää jäsenhakemuksesi vähintään kahta viikkoa ennen tapahtumaa, niin hallitus ehtii hyväksyä jäseneksi ja jää vielä aikaa maksaa jäsenmaksun lasku ennen tapahtumaa. Jos laskun maksaminen jää viime tippaan ja haluat tapahtumaan jäsenlipulla on suositeltavaa ottaa maksetusta laskusta kuitti tositteeksi jos emme ehdi lisätä uusia jäseniä jäsenkorttijärjestelmään ennen bileitä.

Vuoden 2023 jäsenyydet ovat sähköiseen jäsenkorttiin siirtymisen vuoksi voimassa helmikuun 2024 loppuun!