Tapahtumat

Yhdistys tuottaa erilaisia tapahtumia koko kinky-yhteisölle, jäsenilleen ja tietyille kohderyhmille. Joissakin tapahtumissamme alkoholin nauttiminen on kielletty ja toisissa ei. Sama pätee genitaalien käyttämiseen. Yhdistys järjestää tapahtumia, joissa genitaalit tulee olla piilossa sekä tapahtumia, joissa genitaalien käyttöä ei ole rajoitettu. Tapahtumailmoituksissa kerrotaan selkeästi kunkin tapahtuman säännöt, sillä ne voivat poiketa edelliseltä kerralta.

Yhdistys tiedottaa tapahtumista aina vähintään kotisivuilla! Mikäli tapahtuma on sellainen, jota voidaan mainostaa myös Instagramissa tai Bdsm-baarissa, ilmoitukset löytyvät niistäkin. Jäsenkirjeisiin pyritään laittamaan tietoa tulevista tapahtumista, mikäli jäsenkirjeen lähetyksen aikoihin on joitakin lukkoon lyötyjä tapahtumia tiedossa.

Alle on avattu joitakin yleisimpiä tapahtumiamme. Uusia ideoita tulee ja uusia ideoita saa esittää! Näiden lisäksi yhdistys pyrkii järjestämään luentoja ja työpajoja erilaisista kinkyyteen liittyvistä asioista.

Kaikille avoin toiminta

Tiistaimiitit

Tampereen Tiistaimiitit ovat Rsyke ry:n virallisia miittejä. Ajankohtaisen tiedon miiteistä löydät aina Bdsm-baarin miitit -alueelta. (Tällä hetkellä miitit pyörivät parittomien viikkojen tiistaisin klo 18:30).

Tiistaimiitit ovat Rsyke ry:n aktiivien ylläpitämää miittitoimintaa, jonka parissa on mahdollista tavata muita kinkyjä ja höpöttää aiheesta, sekä sen vierestä. Et tarvitse osallistuaksesi minkään yhdistyksen jäsenyyttä tai todistetta tamperelaisuudestasi, olet tervetullut ilman kumpaakin.

Teematiistait keskittyvät johonkin etukäteen valittuun aiheeseen, jonka alustajana toimii henkilö, jolle kyseinen aihe on läheinen ja omakohtainen. Toisinaan teemana saattaa myös olla niin sanottu “touhumiitti”, jolloin miitissä on sallittua sessioidakin vähän. Teematon tiistai sisältää tavanomaista keskustelua useammasta arkisesta aiheesta ja niiden vierestä.

Fetish Clubit

Rsyke Fetish Club on vuonna 2006 käynnistynyt klubitapahtuma, joka on toiminut 1 – 4 kertaa vuodessa Nightclub Mixein tiloissa. Tapahtumassa käy säännöllisesti 150 – 200 ihmistä.

Fetish Clubissa on dungeon-laitteita ja mahdollisuus shibariin sekä tanssilattia.

Teemojen lisäksi tapahtumissa on usein ollut petplay- ja pikkuisten huone, neuloituspiste sekä erilaisia esityksiä.

Vierailevat DJ:t soittavat monipuolista musiikkia, eikä tapahtumissa ole mitään tiukkaa linjaa. Tapahtumissa on soinut yleensä kasari-, gootti-, kone- ja muu vaihtoehtoinen musiikki.

Käsitteenä klubi tarkoittaa vapaamuotoisempaa tapahtumaa verrattuna bileisiin. Klubi-illat ovat pienimuotoisempia ja pukukoodittomia, ja niihin on helppo uusienkin uteliaiden tulla viihtymään ja ihmettelemään.

Club Kuri

Mixeissä tapahtuva, musiikkipainotteinen fetishbilekokonaisuus. Pääpainona pukeutuminen ja biletys. Laitteita voi olla, lisätietoa tapahtumailmoituksista!

Tampere Fetish Factory – TAFF

Tampere Fetish Factory on kerran vuodessa järjestettävä, fetissi- ja BDSM-alakulttuurien päätapahtuma, joka kerää satoja alan harrastajia, ammattilaisia ja uteliaita ensikertalaisia Tampereelle. TAFF on suurempi kokonaisuus, jossa on nähty ja koettu menneinä vuosina niin seminaareja, taidenäyttelyitä, esityksiä, luentoj, kuin työpajojakin.

Jäsentapahtumat

Rsyke party

Rsyke partyt ovat jäsenille ja heidän aveceilleen tarkoitettuja tapahtumia, joissa voi olla vahvoja teemoja, jotka rajaavat osallistujia pois. Rsyke partyissa on mahdollisuus monenlaisille sessioinneille. Tapahtumailmoitukset kertovat tarkemmin kulloisenkin partyn idean. Esimerkiksi vuosittain tapahtuva Lupercalia (linkki esimerkkiin) on Rsyke party.

Kesäpäivät

Kesäpäivät ovat pelkille jäsenille tarkoitettu viikonloppu leirikeskuksessa tai vastaavassa. Kesäpäivillä voi olla työpajoja, esiintymisiä ja keskusteluita. Kesäpäivillä vapaa sessiointi on mahdollista.

Muut tapahtumat

Kiitosbileet

Yhdistys pyrkii järjestämään maksuttomat kiitosbileet aktiiveilleen. Kiitosbileisiin kutsutaan kaikki toimintaa tuottaneet henkilöt, jotka ovat tuottaneet toimintaa edellisten kiitosbileiden jälkeen.