Yhdistyksen ryhmät ja foorumi

Ryhmien tarkoituksena on yhdistää Pirkanmaan alueella toimivia kinkyjä. Ryhmien ensisijaisena aiheina ovat kinkyys ja yhdistys. Keskusteluun mahtuu myös kaikkea muutakin: arjen jakamista ja päivän polttavia uutisia.

Discord

Liittymällä Rsykkeen Discordiin, sitoudut noudattamaan seuraavia sääntöjä:

1. Emme hyväksy minkäänlaista kiusaamista, syrjintää tai häirintää iän, sukupuolen, syntyperän, etnisen taustan, sukupuoli-identiteetin, sukupuolen ilmaisun, kinky-suuntautumisen, kinkkien, terveydentilan, poliittisen/uskonnollisen/kulttuurisen taustan, kansalaisuuden, elämänkatsomuksen, vammaisuuden, kielen, perhe- tai suhdemuodon, sosiaalisen tai taloudellisen aseman tahi yhtään minkään muunkaan tekijän takia.

2. Kunnioitetaan muiden rajoja. 

2.1. Kuka tahansa voi pyytää sisältövaroituksia tai spoilerointia  ja kun pyyntö on esitetty, niin tulee toimia. Moderaattorit voivat poistaa triggeröivät viestit tai kuvamateriaalit kun näkevät sen parhaaksi tai sitä pyydetään.

2.2. Kuka tahansa voi pyytää häiritsevän keskustelun keskeyttämistä tai siirtämistä ketjuun ja kun pyyntö on esitetty, niin tulee toimia.

3. Ole avoin kritiikille. Toimintasi voi olla epämiellyttävää jostakusta, vaikket tarkoittaisi sitä. 

4. Suojellaan yksityisyyttä. Käytä jäsenistä aina nimimerkkiä, älä jaa kenenkään henkilötietoja, osoitteita tai mitään muutakaan yksityistä.

Tervetuloa Discordiimme

Yhdistysfoorumi

Rsykkeellä on jäsenfoorumi Bdsm-baarissa. Foorumiin kuuluvilla on rajaton viestilaatikko. Jäsenyyden päätyttyä poistamme entisen jäsenen myös Rsykkeen foorumilta.

Rsyke ry moderoi vain jäsenfoorumiaan. Muun foorumin toiminnasta vastaa foorumin virallinen ylläpito.