Fetish Club: Ysäribileet | Su 31.3.2024 20-02 | @mixei TRE


Event Details

  • Päivämäärä:

Ysäri on ollut trendikästä jo hyvän aikaa: sen huomaa muodissa ja musiikissa. Pakkaa vyölaukkuun kahleet tai luo täysin oma ysärikokonaisuus asusteilla, sillä Rsykkeen Fetish Club palaa ajassa taaksepäin. Back to the 90’s!

Ja kyllä bileet ovat sunnuntaina koska seuraava maanantai on yleinen juhlapyhä!

 

TLDR

Nightclub Mixei Su 31.3. klo 20-02 / Ei pukukoodia / Genitaalit piiloon, valtasuhteet saavat näkyä / Unisex-vaatteidenvaihtotila / Teippaa puhelimesi kamera / Tila on esteellinen / Liput 20€ (15€ kinky-yhdistysten jäsenille) vain ennakkoon Holvista

 

Ohjelma

20.00 Sisäänpääsy alkaa

20-22 Elämystiimi (piiskaa, sähköä ja neuloitusta)

21.00 Avajaispuhe

23-01.30 Tanssilattia

 

Tapahtumassa valta-asetelmat saavat näkyä ja kipua voi tuottaa eri tavoin, kunhan toiminta on suostumuksellista. Genitaalit pidämme piilotettuina myös sessioinnin aikana, mutta nännit saavat näkyä.

 

Tapahtumassa on myös Rsyke ry:n Mix and Mingle -bilekonseptista tutut turkoosit rannekkeet.

Turkoosi ranneke toivottaa kaikenlaiset kohteliaat lähestymiset tervetulleiksi ja kutsuu tekemään tuttavuutta. Rannekkeet löydät narikan luota.

 

Alkuillasta kellarin lattian valtaa dungeon, jossa pääset kokeilemaan Rsykkeen dungeon-laitteita. Lavalla myös tilaa shibarille ja riiputusmahdollisuus. Loppuillasta ysärihittien vallatessa tanssilattian jää vielä muutama laite tanssilattian taa lavalle.

 

Tilaisuudessa ei ole pukukoodia, voit siis saapua normaalissa yökerhovaatetuksessa tai pukeutua tapahtuman teeman tai omien kinky-mieltymystesi mukaisesti hyvinkin rohkeasti.

 

Tila

Mixein tilat ovat esteelliset. Unisex-vessat sijaitsevat alakerrassa, johon johtavat portaat ovat melko jyrkät. Wc-tilat ovat sessioinnista vapaata aluetta. Mixein narikka on normaalisti vieraiden käytössä ja sisältyy lipun hintaan. Unisex-vaatteidenvaihtotila löytyy ovelta jyrkästi vasemmalle käännyttäessä tilan perältä verholla peitetystä tilasta. Tupakointipaikka sijaitsee yökerhon sisäpihalla, johon kulku on alakertaan vievien portaiden vierestä. Tupakkapaikalle on näkyvyys läheisistä asunnoista, joten ulkona pistäytyessä kannattaa heittää päälle viltti, mikäli bileasusi on varsin rohkea tai kaipaat lämmitystä. Elämystiimin neuloitus- ja sähköpisteet löydät baaritiskin vieressä olevasta loungesta.

 

Turvallisuus

Muista, että tapahtumassa on voimassa myös tiukka häirinnän estämiseen ja koskemattomuuden takaamiseen tähtäävä juhlaetiketti:

 

Häirintä ei ole ikinä hyväksyttävää

Hyvin käyttäytyvä juhlavieras ei lääpi, lähentele, ahdistele tai muutenkaan häiritse muita vieraita. Anna muiden vieraiden sessioida rauhassa ja muista, että seksuaalinen ahdistelu määritellään Suomen rikoslaissa rikokseksi.

 

Valokuvaaminen kielletty

Kaikki valokuvaaminen ja taltiointi tässä tapahtumassa on kielletty.

 

Teippaa kamerasi

Mikäli haluat käyttää puhelintasi juhlien aikana, teippaa kamerat piiloon. Teippiä on saatavilla narikan luona.

 

Yksityisyys

Se, mitä bileissä tapahtuu, jää bileisiin. Omista kokemuksistasi voit puhua, mutta älä kerro eteenpäin, kuka on tehnyt mitäkin kenen kanssa, edes nimimerkeillä.

 

Sukuelimet piiloon

Sukuelimet on pidettävä piilossa. Yhdyntä, oraaliseksi ja niihin rinnastettava toiminta ei ole sallittua.

 

Puutu häirintään

Jos näet tai koet juhlien aikana epämiellyttävää käytöstä, vaaralliseksi arvioimaasi toimintaa tai jotain muuta biletunnelmaa häiritsevää, ole ystävällinen ja saata se VÄLITTÖMÄSTI staffin tietoon. Tällä tavoin voimme ehkäistä tilanteen jatkumisen ja taata yleisen viihtyvyyden.

 

Yleinen turvasana

Bileiden yleinen turvasana on PUNAINEN. Turvasanan kuullessasi tulee kaikkien varmistaa tilanteen välitön päättyminen ja turvallinen purkaminen.

 

STAFF

Sekä Mixein yläkerrassa että tanssisalin puolella on paikalla Rsykkeen vapaaehtoisia bilevalvojia, jotka tunnistat keltaisesta käsivarsinauhasta, jossa on merkintä STAFF.

Staffilaisten toimenkuvana on opastaa bilevieraita bileiden sisällön suhteen sekä vastata kysymyksiin Rsykkeestä tai yhdistyksen toimintaan liittyen. Jos mietit esim. missä ja milloin on tapaamisia paikallisten kinkyjen kesken tai mitä tapahtumia Rsykkeellä on suunnitteilla, voit jututtaa heitä asian tiimoilta.

Lähesty staffia kaikissa järjestyksenpitoon sekä yleiseen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyvissä asioissa, kuten jos koet tulleesi häirityksi tai ahdistelluksi tai epäillessäsi näkemääsi sessiointia vaaralliseksi.

 

Järjestyksenvalvonta

Jos kaikesta huolimatta illan aikana tapahtuu järjestyshäiriöitä, Mixein järjestyksenvalvojat hoitavat hommansa ammattitaidolla.

 

Voit myös tutustua tarkemmin Rsykkeen toiminnan periaatteisiin tai käytössääntöihin bileissä kotisivuiltamme.

 

Lipunmyynti

Ennakkoliput tapahtumaan vain Holvin kautta.

Tapahtumaan ei myydä lippuja ovelta.

Lipunmyynti aukeaa 1.3. ja päättyy lauantaina 30.3. klo 12.00!

 

Ennakkoliput tapahtumaan:

https://holvi.com/shop/Rsyke-lippukauppa/

 

20€ tai 15€ voimassa olevalla kinky-yhdistyksen jäsenkortilla

 

Julistekuva: Gloom Flowers – https://www.deviantart.com/gloomflowerart

Teeman idea: Ridik

 

Terveisin Fetish Club tiimi

Greta, Empaatti ja Steven