R E U N A: ne queerimmat kinkybileet @ Klubi 57 Tampere

Lauantaina 24.10.2020 klo. 18:30-01:00
Klubi 57, Pinninkatu 57, 33100 Tampere
Liput 10 e vähävaraiset ja Rsykkeen jäsenet / 15e muut / 20e kannatuslippu
K-18 / ei pukeutumiskoodia / ei anniskelua / ei omia alkoholijuomia / osittain esteellinen/ ei genitaaleja näkyvillä


!! Huom. TAPAHTUMA SIIRTYY !!

Alunperin 9.5.2020 järjestettävä Reuna siirtyy. Uusi päivämäärä on 24.10.2020.

Ostamallasi lipulla pääset bileisiin 24.10., mutta mikäli et pysty osallistumaan bileisiin tuolloin, lipun hinta palautetaan. Ohjeet lipun jo ostaneille on lähetetty sähköpostiin.

Pahoittelemme aiheutunutta vaivaa! Peskää käsiä, noudattakaa rajoituksia ja toivottavasti nähdään syksyllä...! ♥

- Reunan tekijät


Oletko aina halunnut osallistua kinkybileisiin, mutta ajatus mainstream-bileistä epäilyttää? Oletko pelännyt syrjityksi tai häirityksi tulemista tai olevasi se bileiden ainut, yksin nurkassa nyhjäävä queer? Haluatko viettää äitienpäivää takapuoli suloisesti mustelmilla? Nämä bileet on järjestetty Sinua ajatellen!

Tervetuloa queerfeministisiin kinkybileisiin!

Bileet on suunnattu erityisesti niille queer-kinkyille, joilla ei syystä tai toisesta ole ollut mahdollisuutta osallistua avoimiin “valtavirtakinkybileisiin” omana itsenään. Toivotamme tervetulleiksi sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta kaikki, jotka kokevat queerfeministiset bileet omaan arvomaailmaansa sopiviksi. Jokainen juhlija sitoutuu noudattamaan turvallisemman tilan sääntöjä juhlapaikalla. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää, trans- tai homofobiaa, rasismia, seksismiä, ableismia, body- tai kinkshamingia, ageismia tai muuta sortavaa käytöstä. Lipun ostaessasi saat liitteenä myös bile-etiketin, johon sinun tulee tutustua ennen bileitä. Tilaisuus on alkoholiton ja päihteetön, omia eväitä voit tuoda yhteiseen jääkaappiin.

Oletko uusi? Niin on moni muukin! Tule klo 17.30 alkuinfoon, jossa pääset tutustumaan muihin ensikertalaisiin, yksin tuleviin ja biletilaan.

Seuranhaun helpottamiseksi bileissä on saatavilla seuranhakulappuja, joita voit halutessasi kiinnittää itseesi ja toivottaa kohteliaat lähestymiset tervetulleiksi (esim. olen Domme, etsin piiskaa, olen uusi, haluan haleja…). Paikalla myös tapahtuman oma Talondomme mpapu, jota voit pyytää piiskaamaan pyllynposkesi punaisiksi.

Dresscodea ei ole, tule juuri sellaisena kuin olet, liki alastomana tai pukeudu parhaimpiisi! Tilassa on vartioimaton narikka, jossa voit vaihtaa vaatteet. Rsykkeen dungeon-kalustoa sekä joitakin lainapiiskoja/-köysiä on käytössäsi koko illan ajan. Myös omia välineitä saa - ja kannattaa - tuoda mukanaan! Otathan sessioidessasi myös muut juhlijat huomioon: huolehdi tilan siisteydestä ja hygieniasta, desinfiointivälineitä löydät lainavälinelaukun ohesta. Yhdyntä, siihen verrattava toiminta, ulostaminen, oksentaminen ja virtsaaminen eivät ole sallittua juhlapaikalla, eikä sen välittömässä läheisyydessä. Ethän myöskään varaa WC-tiloja seksin harrastamiseen.

Valokuvaus muualla kuin selfie-pisteellä ehdottomasti kiellettyä. Teippaa kännykkäsi kamerat piiloon, teippiä saat lipuntarkastuksen yhteydessä.

Esteettömyys (osittain esteellinen):


avustajalle/tulkille vapaa pääsy
ei kynnyksiä, vain lava korotettu 10 cm)
sukupuolineutraalit vessat, yksi Inva-WC
vessapassilla oikeus ohittaa vessajono
ei induktiosilmukkaa
ei strobo- tai värivaloja
alkuillasta hiljaisempi taustamusiikki, loppuillasta bileiden parantuessa intensiivisempi äänimaailma
valitettavasti emme voi tarjota erillistä hiljaisempaa tilaa

Illan ohjelma:

17:30 Uusien tervetulohetki, vetäjänä Huulipunahilkka.
18:30-20:00 Sisäänpääsy. Voit tulla paikalle myöhemminkin, mutta varaudu hetken odotteluun. Ovessa ilmoitettuun numeroon soittamalla tulemme avaamaan oven.
20:00 Tervetulosanat & bileiden säännöt


Liput

Peruslippu 15e, alennettu lippu (vähävaraiset, Rsykkeen jäsenet) 10e. Kannatuslipun (20e) ostamalla voit tukea jonkun vähävaraisen osallistumista bileisiin.

Rsyke jäsen ja vähävarainen

Peruslippu

Kannatuslippu


Tilaa noin 80:lle juhlijalle. Bileisiin myydään vain ennakkolippuja. Lipunmyynti sulkeutuu 8.5. klo 18.


STAFF:
Paikalla on vapaaehtoisia bilevalvojia, jotka tunnistaa keltaisesta käsivarsinauhasta, jossa on merkintä STAFF.

Staffia voi myös lähestyä järjestyksenpitoon sekä yleiseen turvallisuuteen ja viihtyvyyteen liittyvissä asioissa, kuten jos koet tulleesi häirityksi tai ahdistelluksi tai epäillessäsi näkemääsi sessiointia vaaralliseksi.

REUNA on osa tamperelaisen seksuaalipoliittisen kulttuuriyhdistys Rsykkeen toimintaa, jonka tavoitteena on vähentää ennakkoluuloja, ehkäistä syrjäytymistä sekä parantaa kohderyhmässä olevien ihmisten henkistä hyvinvointia. Tapahtuman järjestäjinä toimii itsenäinen ryhmä queer-feministisiä kinkyilijöitä: Mia-Rouva, MissAlex, Kajo, 3ngine, dos, Katri, Mour, narritar, Alkuluku, asarum, Huulipunahilkka, mpapu, karmar, Acanth.

Kysymykset: rsyke.ry@gmail.com tai tapahtumatuottaja miaelina.m@gmail.com / 0465691545

Juliste: Kajo