Tampere Fetish Factory 2021

TAFF2021 kutsu

Juhlavuoden kunniaksi ja vallitsevan tilanteen johdosta toteutetaan Tampere Fetish Factory “Menneen vallassa” tänä vuonna juhla-aterian merkeissä - ravintolan valmistamat annokset tarjoilee oma väkemme - joten voit toteuttaa ruokailun aikana myös erikoisempia ratkaisuja aterinten, istuimen tai ruokailutapojen suhteen.

TAFF2021 menu

Ruokailun aikana saamme silmänruokaa paitsi toisistamme, myös rauhallisten esitysten myötä. Myös Vuoden kinkyteko -palkinto tullaan jakamaan.


Klo 17 alkaa ruokailu ja sisäänpääsy juhlatiloihin 30 minuuttia aiemmin. Voit hakea ruokajuomasi baarista jo ennen ruokailun alkamista.

Mikäli pandemiatilanne joulukuussa mahdollistaa vapaamuotoisemman juhlimisen, ovat ruokailun jälkeen kartanon yläkerran saleissa Rsykkeen laitteet vieraidemme käytössä. Myös baari palvelee kulmahuoneessa.


Klo 19.30-20.30 Tällöin raotamme ovea uudelleen, ja iltalipun lunastaneet pääsevät mukaan joukkoon.

Illan esitys on jaettu kahteen samanlaiseen näytökseen. Lippua ostaessasi pääset valitsemaan, kumpaan näytökseen haluat osallistua - näin pidämme salin väkimäärän kurissa ja nuhteessa.

Illan aikana on sopivissa sopissa tarjolla myös neulakipua, jalkahierontaa ja pääseepä sitä Katariinanpyöränkin vauhtiin tai söpösoppeen hurmaamaan. Kuvaaminen on sallittua ainoastaan selfiepisteessä.

Osassa juhlatiloja soi hiljainen taustamusiikki, joka viettelee meidät klassisiin tunnelmiin.


Tarjoilu päättyy klo 23.30, ja puoleenyöhön mennessä on syytä olla jo jatkamassa matkaa.

Sisäänpääsy edellyttää täysi-ikäisyyttä, pukeutumisohjeen noudattamista ja sitoutumista valokuvauskieltoon, juhlaetiketin ja Rsykkeen toiminnan periaatteiden noudattamista sekä koronapassin ehtojen täyttämistä (mikäli tilanne ei muuta edellytä joulukuuhun mennessä). Tulethan vain terveenä, jos sinulla on oireita niin toivomme sinun jättävän nämä juhlat väliin.


Sisäänpääsy klo 16.30-17.00 ja 19.30-20.30. Mikäli saavut tämän jälkeen, soita Rsykkeen puhelimeen niin sisäänpääsytiimiläinen tulee tarkistamaan lippusi.


Illalliskortti (sisältää lipun iltajuhlaan) 70/80€ kinky-yhdistysten jäsenille ja 75/85€ muille.

(Menu V/ Menu L)

Illalliskorttien myynti päättyy viimeistään 1.11..

Iltaliput jäsenille 22€ ja 26 € muille. Narikkamaksu sisältyy hintaan.


Lipunmyynti Holvissa https://holvi.com/shop/Rsyke-lippukauppa/
16.10. klo 10 lähtien Rsykkeen jäsenille (jäsenetu). Jäsenetuaikaan ostettua lippua ei voi päivittää, vaan se käy ainoastaan Rsykkeen jäsenen sisäänpääsyyn.
25.10. klo 10 lähtien muille.

Lippuja on myynnissä 150 kpl.
Mikäli tilaisuus joudutaan perumaan tai osallistujamäärää rajoittamaan, palautetaan lippurahat.

Lippua ostaessasi varaudu vastaamaan seuraaviin kysymyksiin, sillä tietoja ei voi täydentää jälkikäteen.
Kaikissa lipuissa:

Juhla-aterialle tuleville

Vain yhtä aikaa ostetut liput plaseerataan samaan pöytään - osta siis lippusi kimpassa kavereiden kanssa! (Max 8 hlö) Mikäli seurueessanne on ennakkolipullisia jäseniä ja ei-jäseniä, voi kommenttikenttään jättää viestin toiveesta päästä samaan pöytään myöhemmin ostettujen lippujen kohdalla. Samoin jos sinulla tai seurueeseesi kuuluvalla on erityisruokavalioita ilmoitathan niistä lipunoston yhteydessä, jotta saamme välitettyä tiedon ravintolaan. Tätä myöhempiä muutostoiveita ei voida enää toteuttaa.

Tiedustelut taff.rsyke@gmail.com

Rsyke Ry on linjannut, että kaltoinkohdeltujen henkilöiden turvallisuudentunteen suojelemiseksi juhlaamme eivät ole tervetulleita sellaiset henkilöt, jotka on kuluneen vuoden aikana erotettu jostakin kinky-yhdistyksestä asiattoman käytöksensä vuoksi.

TERVEYSTURVALLISUUSSUUNNITELMA

Pukukoodi ja juhlaetiketti löytyvät täältä http://www.rsyke.net/pukukoodi.php