Tervetuloa Kulttuuriyhdistys Rsyke ry:n jäseneksi!


Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt.

Jäsenenä pääset vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja osallistumaan moniin tapahtumiin jäsenhinnalla tai jopa ilmaiseksi.

Jäseneksi voit liittyä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen rsyke.jasen(at)gmail(piste)com ja maksamalla jäsenmaksun. Hakemuksesi ja maksusuorituksen jälkeen yhdistyksen hallitus tekee seuraavassa kokouksessa päätöksen jäsenyytesi hyväksymisestä.

Tarvitsemme sinusta jäsenrekisteriin (tietosuojaseloste) seuraavat tiedot:

Jäsenmaksu vuonna 2019 on 12 €. Voit maksaa sen yhdistyksen tilille FI07 1277 3000 1192 79 tai yhdistyksen tapahtumissa rahastonhoitajalle. Vuonna 2019 rahastonhoitajana toimii Nicolaus. Maksaessasi tilille kirjoita viestikenttään “Jäsenmaksu” ja käyttämäsi nimimerkki. Nimimerkkiä käytetään jäsenkortissa tunnisteena.

Jäsenkortin saat miitissä tai halutessasi postitse.


Jäsenfoorumi

Rsykkeellä on jäsenfoorumi BDSM-Baarissa. Foorumiin kuuluvilla on rajaton viestilaatikko BDSM-Baarissa.

Jäsenyyden päätyttyä poistamme entisen jäsenen myös Rsykkeen foorumilta.


Jäsenyyden jatkuminen

Jäsenyytesi jatkuu kunhan muistat maksaa vuosittain jäsenmaksusi. Jäsenmaksun suuruuden päättää vuosittain huhtikuun loppuun mennessä kokoontuva vuosikokous.

Jäsenmaksun voi maksaa Rsyke ry:n tilille FI07 1277 3000 1192 79. Kirjoita viestikenttään Jäsenmaksu ja nimimerkkisi. Halutessasi voit maksaa jäsenmaksun myös rahastonhoitajalle.

Maksa siis jäsenmaksu vasta vuosikokouksen jälkeen!


Jäsenyyden päättyminen

Jäsenyytesi päättyy, kun ilmoitat eroavasi yhdistyksestä. Tee ilmoitus jäsensihteerille rsyke.jasen(at)gmail(piste)com.

Tai jätettyäsi kuluvan vuoden jäsenmaksun maksamatta hallitus toteaa seuraavan vuoden tammikuussa jäsenyytesi päättyneen.